100g Karnoli rice or another variety for risotto
45g Vegetable Bouillon Premium (Art. 43952)
30g Premium Cheese Sauce (Art. 43823)
300g water
1 tbsp. red onion (chopped)
50g tomatoes (in small cubes without seeds)
100g spinach leaves (tender)
2-3 cubes of cow’s butter
1 tbsp. grated parmesan
Some fresh dill (chopped)
Some spring onions (chopped)
A little olive oil
For the feta foam:
150g feta cheese (melted)
100g heavy cream
100g cow’s milk
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]