Bake the meat in baking paper and aluminum foil, in preheated oven at 180°C for approximately 30 minutes or until its core reaches 60° C. Then, uncover and continue the baking until it gets brown. In case it’s cut into single steaks, bake on the grill, a grill pan or make it sauté with butter.
1 pc bone-out sirloin beef(app. 1,5kg)
50g Coffee Meat Rub (Art. 51013)
25g Beef Marinade Dry (Art. 51007)
40ml oil
40ml water
2 tbsp. mustard
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]