Cook in the oven for about 1 hour at 190° C.
1kg pork steaks on the bone (2-3 pcs)
20g Dry BBQ Marinade (Art. 51003)
300g Hunter Sauce (Art. 55737)
50g chopped red bell pepper
200g mushrooms (sliced)
40g olive oil
40g water
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]