Cover the meat and cook in the oven for 1 hour. Remove the cover and continue for another 15 minutes until brown. Alternatively, cook in a saucepan for about 1 hour, adding water if necessary.
1kg pork leg (cut into large cubes)
15g Olympos Seasoning (Art. 40606)
100g Sweet Pepper Sauce (Art. 55758)
A little olive oil
100g celery
200g carrots
150g celery root
200g zucchini
150g eggplants
1tbsp. olive oil
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]