Cook on high heat in a pan with a little bit of oil (stir fry) until the mixture glazes. Alternatively, cook in an ovenware at 180° C for about 20 minutes.
1kg pork in thin strips (rump or thigh)
300g Sweet and Sour Sauce (Art. 50609)
15g Epirus Seasoning (Art. 42210)
200g green/red peppers
2 tbsp. fresh coriander
100g bean sprouts
200g mini corn
1 tbsp. sesame oil
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]