Place the twister in a pan with parchment cooking paper and bake at 180° C for 10 to 15 minutes on each side.
½ kg suet (soaked in water & a little vinegar)
1kg lamb intestines (cleaned and cut into small cubes)
10g Greek Herbs Seasoning (Art. 48186)
30g Grecia Marinade (Art 50606)
200g Easter Filling (Art. 55081)
1/2 bunch of fresh parsley (chopped)
1/2 bunch of spring onion (chopped)
1/2 bunch of fresh dill (chopped)
* Alternatively, replace the intestines, with mutton or pork minced meat, and add 150g of Lemon & Oregano Sauce (Art. 55749) to the baking dish, diluted with a little water.
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]