Pour some white wine and bake at 170° C for 60 minutes.
As a side dish we recommend rice with pine nuts and spring onion.
1kg turkey fillet
50g Mustard-Orange Marinade (Art. 50634)
200g Butter-Lemongrass Sauce (Art. 55771)
50g sunflower oil
For the filling:
100g grated manouri cheese
20g Chimichurri Rub (Art. 51011)
40g crushed pistachios
40g pomegranate pearls
50g goji berry (soaked in sweet wine - optional)
1tbsp. chopped tarragon
2 tbsp. chopped parsley
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]