Add 600ml water or 400ml water and 200ml heavy cream. Bake in preheated oven at 180° C to gratin and the béchamel gets golden.
500g chicken fillet (breast or leg)
1 pack of cannelloni
400g Mushroom Filling (Art. 55029)
350g Cheese Sauce (Art. 55735)
8g Gallina Seasoning (Art. 40022)
170g Bechamel Fix Sauce (Art. 43855)
200g hard cheese, grated
1 tbsp. chopped parsley
500ml milk or water
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]