2kg pancetta (on the bone)
80g Sweet n 'Smokey Meat Rub (Art. 51009)
40g Smokey BBQ Marinade (Art. 50625 CL)
10g salt
4. Cook at 72°C for 12 hours in a roner. Once ready dip the bag in water with ice.
5. Caramelize the pancetta by preheating the oven at 190°C. Spread the rest of the marinade and cook for 10-15 minutes to get desired color and the meat acquires a "sticky" texture on the outside.
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
САЛОНИКИ (главный офис)
Промышленный район г. Салоники
ул. А3, 57022 Синдос
Салоники – Греция
Тел.: +302310795730
[email protected]
[email protected]
Provil S.A.
АФИНЫ (Филиал)
Проспект Лавриу 109
153 54 Глика нера
Афины – Греция
Tел.: + 30 210 66 57 680
[email protected]
[email protected]